låten äger ju!


denhär låten spelades typ helatiden på SMC. Inget fel med de, den är ju asbra!

Love is my drug, is my medicine

God kväll. Mitt internet har inte fungerat sen i lördags och fungerar inte nu heller så jag lånar pappas dator. Igår så var jag i stan med ronja. Jag köpte 2 tröjor, ett nytt puder, och lite smycken. På kvällen så var jag med Ronja, Simon, Karin och Jennifer. Vi gjorde inte så mycket. Idag så vaknade jag runt 11, sen vid typ ett så gick jag ut och träffade Simon, Karin och Jennifer. Gick sen till centrum en snabbis och köpte en tröja och bytte mina skor. Nu så ska jag ut och träffa Simon och Jennifer antar jag. 

au revoir 

långfredagen

idag så var jag och mamma i länna, vi köpte ett joggingställ, tränings t-shirt, vattenflaska och ett par jogging skor till mig :) superbra, vi köpte en ny mobil till ac också som hon fick i påskpresent. när vi kom hem så bytte jag om och sen så gick jag och ac ut och sprang broarna runt som är ca 5,5 km. jaa och sen har jag bara vart med familjen hela dagen. juste jag fick påskpresent också, en ny plattång och en fred perry tröja. så jäääääääävla glad jag blev för plattången! det kommer att bli min nya bästis ett tag framöver :) mer än så har jag väl inte att säga. så nu ska jag gå och kolla på tv med min underbara (not) familj.


au revoir

härligaste låten


OPEN HAPPINESS - Ft. Brendon Urie, Patrick Stump, Travis McCoy, Cee-Lo and Janelle Monae

open happiness

hej igen. igår så var jag bara hemma heela dagen. min kusin veronika kom på besök, mycket trevligt. sen fick jag och ac något ryck att vi skulle åka upp till luleå idag, så vi letade resor och så, men eftersom att det bara fanns resor från luleå till stockholm först på onsdag så skippade vi det. men det hade vart trevlig att komma upp till mina små sööööta kusiner tim och emma och till min moster. tim ville att jag skulle komma upp för han ville så gärna träffa mig, och emma också för den delen.

idag så är det väldigt fint väder, funderat på att sätta mig ute i solen och sola en stund eftersom att mina föräldrar mobbar mig och säger att jag inte är blek utan jag är vit! och om jag skulle stå bredvid en kritvit vägg så skulle jag se lite brun ut. men men det är vardagen i min familj, MOBBING MOBBING MOBBING!
nej nu går jag ut i solen och myser.


frida, inez, sandra och jag, innan handbollsträningen hösten 08
au revoir


god morgon

jag vaknade vid halv 11 idag, har precis käkat lite brunch. igår så hände det inte så mycket på dagen, min kusin var här och hälsade på en stund och så. sen på kvällen så åkte jag till liljeholmshallen och tränade där med spårvägens f-93. vi körde mycket skytte och lite tävlingar, superkul träning. idag så har jag ingenting planerat förutom träning med spårvägen 17:10 - 18:45. jaa, sen så vet jag inte vad jag hittar på. imorron så ska jag kanske träffa inez och malin, vi ska göra vårat uppvärmningsprogram till idrotten som vi ska köra på fredag nästa vecka. ha en bra onsdag nu

au revoir


shake it

då är jag hemma igen. har haft superkul med malin idag, som alltid. ikväll så ska jag träffa ronja och simon antar jag, väntar på att dom ska höra av sig bara. sen imorron vet jag inte hur det blir med följa med malin till frissan, men på kvällen så krockar ridningen med handbollen och då så får handbollsträningen gå före såå jag avbokar ridningen. hur har eran måndag varit?

100 inlägg avklarade haha :)

au revoir

slumpen avgör

ja idag så har slumpen avgjort, det blev som det blev och det tackar jag för. nu sitter jag hemma hos malin. jag skriver dethär medans hon sitter i sin säng och pysslar med vad hon nu gör. sorgligt nog så har mobilen dött, så jag kan tyvärr inte använda den. idag så tog jag bussen hit och så gick vi ut efter en stund i det fina vädret. sen har vi bara vart ute hela dagen. det känns inte som att det är påsklov direkt, men ledighet är väl alltid bra. såhär ser min vecka ut:

måndag: träffa malin
tisdag: kanske åka med malin på morgonen när hon klipper sig, sen vet jag inte
onsdag: ingenting planerat
torsdag: ingenting planerat
fredag: ingenting planerat
lördag: typ träning
söndag: ingenting planerat

nu ska jag leva vidare, ha en fin måndag!

summertime


onsdag

slutade halv 5 idag, sen drog jag till centrum en snabbis med sandra och felix. när jag kom hem så åt jag middag, pannkakor, usch har tröttnat på det. efter middagen så gick jag och ac ut och gick och nu så sitter jag här, ska gå och duscha nu.


felix den stackarn hade ont i fingret

au revoir


RSS 2.0