I believe

Och så var grundskolan slut.. Tiden går verkligen fort. 3 år i Nytorpsskolan, det känns som att min första skoldag i nytorp var igår. Jag kommer ihåg den så väl. Malin och jag pratade på en handbollsträning om hennes nya skola, hon berättade att det fanns handbollsinriktning och då hade man handboll två gånger i veckan på skoltid. Jag hade då planer på att byta skola då jag inte trivdes i kunskapsskolan. Malin övertygade mig om att komma och hälsa på och se hur det kändes. Jag var väldigt skeptisk, men åkte dit en dag med mamma och pappa och träffde sabine, bit rektorn. Vi bestämde att jag skulle följa med på en utflykt till simpvik med de andra 7orna och bara känna på skolan lite och så. 

På väg till simpvik satt jag bredvid Emma på bussresan dit, och hon såg att jag hade hästar som bakgrundsskärm på mobilen, då visade hon mig filmer där hon och hennes lägerhäst hoppade och vi hade genast ett gemensamt samtalsämne. När vi kom fram delades vi in i olika grupper och gjorde sammarbetsövningar. Sedan badade vi och åt lunch, nytorps pastasallad!! Sedan var det dags att åka hem, och jag hade redan på hemvägen bestämt mig för att jag skulle börja i nytorpsskolan.

Det var där resan började, 3 år med många skratt, tårar, hat och kärlek. Tiden i nytorp har betytt väldigt mycket för mig. Jag har lärt mig så mycket på de här 3 åren, inte bara skolsaker, utan massor av annat. Så himla mycket minnen, både bra, väldigt bra menar jag då och också dåliga minnen. Det känns sjukt, jag har nog inte ens förstått att idag slutade jag i skolan, att grundskolan är slut för min del nu. Det känns väldigt läskigt  att nu när man trivs så pass bra och kan vara sig själv utan att skämmas, ska man nu splittras, börja i olika skolor, träffa nya människor, nya vänner, börja om på nytt igen.

Jag kommer att sakna alla de som gjorde nytorpsskolan värt att gå till, de som kom med positiv energi och fick en att trivas. Jag kommer sakna de lärare som trodde på mig, de som fick mig att komma till den plats jag är på idag, och mina vänner som stöttade mig genom svåra tider, ni är guld värda och jag hoppas verkligen att vi håller kontakten. Jag vill inte splittras från många, men vissa. De som bara kom med negativ energi och bara ville bråka, de som bara tryckte ner andra för att personen i fråga själv har dåligt självförtoende kan ju bara ta sig någonstans, det ska bli så himla skönt att slippa träffa de personerna igen.

Fjortisperioden, donken varje fredag, vivo, skridskor, KATRIN, skolträningarna, dm & sm, vattenkrigen, kungsberget, britt, rega, slöjdlektionerna, spexfotot, stefan, spökrundan, greger, SMC, serveringspersonal, grillningen i skogen 09, 9a 9c och 9d 2010 och mycket mycket mer.

Tack för den här tiden med er, fan vad jag kommer att sakna nytorp




RSS 2.0