karro



du är seriöst bäst!

rubrikslös

idag så var det skola som vanligt. vi började klockan 8 med idrott, men eftersom ingen hade sagt att vi skulle åka skridskor idag och ingen i klassen visste om det så fick vi stå ute och frysa som fan eftersom att ingen öppnade dörren till idrottssalen så vi tjejer gick till toaletterna, bytte om och sminkade oss, sen satte vi oss i ljushallen och plattade håret. då kommer christer våran idrottslärare som hade stått och väntat på oss på kärrtorps ip. sen hade vi musik, engelska och svenska. efter det lunch, no och matte. sen åkte jag och sandra in till stan och letade praoplats. vi gick typ runt hela stan men det fanns typ ingenstans så vi ringde sandras pappa som har så många kontakter för han känner en som jobbar på birka paradise så vi kanske kommer att få praoa där om vi har tur. vi såg lite kändisar och sånt också så vi kände oss lite extra coola. sen åkte vi till farsta och kollade runt på gina medans vi väntade på bussarna och sedan åkte jag och hon åt varsitt håll. så nu har jag vart hemma ett tag och bara fixat emelies bloggdesign (http://cheriems.blogg.se/).

imorron ska jag spela 2 matcher, först mot skånela i östra, div 1 match. sen åka till huddingehallen och spela elitmatch mot huddinge då. jag är som vanligt taggad och vill jättegärna spela, men vi får se hur det blir. sen vid 7 snåret så ska jag till alice på knytkalas? aja det blir nog rätt så roligt. men nu ska jag mysa med familjen och kolla lite let's dance.

Au revoir!

ingen rubrik


jag sandra och tokiga felix , haha garvar lika mycket varje gång jag ser bilden!

onsdag=mördardagen

i måndags var det vanlig skoldag, sen träning på kvällen. vi körde inte så jätteseriöst eftersom vi precis spelat usm. efter träningen satte vi oss och firade att vi kommit vidare till steg 5, vi åt bullar kakor och iaf jag och alexandra drack massvis med saft.

igår tisdag så hade vi skolträning på morgonen, vi körde mycket skott träning och att jag ska ta mitt hörn och försvararna sitt. lärde mig super mycket och det var as kul. sen var det vanlig skoldag, vi hade först livskunskap som vi inte gör någonting på, sen mentorstid som vi inte heller gör någonting på. sen hade vi engelska (BRITTiska) och svenska med britt, hon och sina roliga ordspråk. efter skolan åkte jag och sandra till farsta, det var meningen att vi skulle hitta praoplats, men det slutade på donken. när vi ätit klart och snackat i telefon så åkte vi hem till sandra. där håller dom på med ett stambyte ? om det nu hette så så att hon har ingen toalett eller dusch. HAHA synd för dig lilla sandra. vi var där ett tag och sen så gick vi till sköndalshallen där jag skulle provträna med sandras lag GT . eftersom att det måste vara någon som öppnar dörren åt en där så var vi tvugna att vänta i 20 min på att någon skulle öppna åt oss. så medans vi väntade så roade vi oss ute i kylan. till slut så kom vi in. och efter typ 10 min så säger bajen, torén och bobby ? eller var det berry ? att dom var utanför och skulle kolla på träningen. och där var dom ju också. men men efter ett tag så kom alla i laget dit och sen så började tränignen. vi värmde upp med doppboll, sen körde vi lite fys, målvaktsuppvärmning och massa annat och i slutet match. super rolig träning. efter träningen så var det fort att byta skor och sticka på nästa träning, då med laget. kom lite sent och alla verkade typ chockade om man ska säga så, eller det var iaf min känsla, men jag kom dit perfekt till målvaktsuppvärmningen, vi körde mest växlar och sånt den träningen för utespelarnas skull eftersom vi har div 1 match imorron och då ska dom kunna det. efter träningen åkte jag hem, duschade och somnade väldigt fort, jag var helt SLUT!

idag onsdag så var jag i skolan som vanligt, vi hade franska första lektionen sen hade vi matteprov, det gick rätt bra faktiskt. sen no, måste bara säga att jag gjorde klart min bro på mindre än en timme och den blev asball och stabil! efter det så var det lunch, det blev pytt i panna som varje dag denhär veckan. sen hade vi engelska och svenska med britt, so med wille och sen så hade vi hemkunskap sista lektionen, vi gjorde kladdkaka. jag sammarbetade med oliver och sandra, fast dom gjorde dock mest jag kläckte äggen, det var jag bra på. vi slutade halv 5 idag och eftersom jag har ont i hela kroppen och är sjukt trött så skippade jag ridningen idag. sen har det inte hänt mycket mer idag.

imorron torsdag så har jag match mot lidingö, div 1 på bortaplan. får sluta skolan tidigare eftersom matchen börjar 17:10 och jag slutar halv 4 och ska åka från skolan 15:10, så det är skönt. juste vi har ingen handboll imorron utan istället fys i skolan.. undra om jag orkar för jag har TRÄNINGSVERK!

men iaf ha det bra så hörs vi förmodligen imorron. pusshej!

mördartrappan som vi måste gå upp för varje dag!

jag och alexandra usm steg 4


vinst mot gustavsberg

helgen

Skogås HK-Rimbo (9-5) 18-10.
Skogås får en bra start på matchen med tre målvaktsräddningar på rad, detta gör att man tar ledningen, Rimbo målvakten storspelar och håller tillbaka siffrorna i första halvlek (9-5). Då Rimbo gör många tekniska fel under hela matchen, har man svårt att få till något bra anfallspel, samtidigt som Skogås har ett kreativt och fantasifullt anfallspel. Skogås gör en bra match och spelar med ett tufft försvar vilket gör att Skogås tillslut vinner matchen med 18-10.


USM Skogås HK-Eslöv (11-5) 18-16.
Matchen startar väldigt nervöst ifrån båda lagen, tempot är lågt och många tekniska fel från båda lagen. Skogås drar ifrån med några bollar efter några kontringar och efter 10 min dominerar SHK i första halvlek.

Andra halvlek startar som första med dominans från Skogås och många tekniska fel, Eslöv kämpar sig tillbaka och ligger nu bara två mål efter, då byter SHK målvakt och in kommer Marielle Granström som storspelar och Skogås kan gå ifrån igen men denna gång bara med två bollar, slutresultat 18-16.


USM Skogås HK - Backa (5-7) 10-15.

En stark start av Backa där man skaffar sig en ledning 2-5 Skogås har problem med Backas höga försvarsspel, man drabbas dock av utvisningar och SHK kommer tillbaka och visar ett strålande kollektivt anfallsspel spel, Halvtid 5-7.

Andra halvlek blir böljande SHK har svårt att sätta sina lägen men Backa är mer lyckosamma 9.24. Backa drabbas av utvisningar och sedan även SHK under denna tid skaffar sig Backa en ledning som håller hela vägen, en tuff bra match av kanske Sveriges bästa två lag. 10-15


USM Semioff 2 Gustavsberg- Skogås (8-10) 16-18.

Denna match är mellan 2 lag som dominerat i Stockholm dom senaste åren, utgången är oviss men en tuff match är att vänta.

Gustavsberg tar kommandot och går till ledning med 3-0  efter 5 min, efter 6 min är det en styrke mätning mellan två tuffa lag det är kamp om varje boll. Skogås som startat väldigt nervöst börjar ta in ledningen Gustavsberg haft första halvlek slutar 10-8 till Gurra.

Andra startar som första med ett riktigt ställningskrig, men matchen håller hög nivå och efter 7.47 går SHK om genom hårt arbete och en målvakt som storspelar. En rafflande avslutning på matchen och hela hallen kokar av spänning och till slut vinner Skogås med knappa 16-18.

En mening av från publiken ( Det är synd att ett av dessa lag ska slås ut ). Jag kan bara hålla med, en riktigt härlig avslutning på detta Steg 4. Jag vill också ge domarna mycket beröm för denna match, unga kunniga och stor pondus.

det var väl lite om alla matcher då , som ni kanske ser så kom vi vidare till STEG 5!


nervös?

ja! nervös är egentligen bara förnamnet! gick upp för en halvtimme sen, skit pigg! och nu så sitter här och lyssnar på skivorna som vi ska ha till idag. en med bara gamla låtar och den andra med lite mer uppvärmningsmusik. åh det bara pirrar i hela kroppen och jag har lust att springa upp&ner för trapporna. nej men nu gör jag iordning frukost, vi hörs senare! pusshej


taggad

skoja inte vad jag är taggad inför imorron, dagen imorron ser ut såhär :
LÖRDAG
08:00 -
 kliv upp
09:00 - ät frukost
11:00 - samling i östra gymnasium
12:00 - match mot Rimbo
12:40 - 15:20 - lunch, mellanmål, kolla matcher
15:20 - samling
16:20 - match mot Eslöv
så ser väl morgondagen ut i stort sätt. nu ska jag baka!

090123

hemma idag igen som planerat, har vart ute och hämtat min lillasyster i skolan, och jag märkte direkt att jag vart sjuk för när jag skulle gå upp för trappan till garagen blev jag hur trött och andfådd som helst! men jag skiter i det, jag ser framåt istället. USM imorron, jag är så himla nervös och taggad! jag hoppas på att jag kommer få spela, annars får jag väl sitta på bänken och peppa halsen av mig som vanligt. efter norden cup var jag hes i flera dagar efter och pratade någon konstig dialekt som tack och lov gick över efter ett tag. nu sitter jag här framför datan som vanligt och ruttnar. ska kanske fixa klart skivan till imorron? det vore bra om jag gjorde det nu så att den verkligen blir klar. men skriver senare.. pusshej!


ny design

sådär nu har jag fixat klart designen, finslipar lite imorron. men vad tycker ni? blir hemma imorron från skolan så att jag är rätt så frisk tills på lösdag för då är det USM. jag längtar som fan. idag när jag vaknade så kände jag mig lite friskare än vanligt så jag har orkat att göra mer saker idag än dom senaste dagarna och det känns väldigt skönt. men det har inte hänt så mycket speciellt idag ändå. men vid 18:00 så dök niklas upp (min kusin veronikas man) vi körde guitarhero och sen åt vi. veronika (min kusin, ac's syster) dök upp när alla hade ätit klart. dom är fortfarande här och veronika sitter förmodligen fortfarande och äter. jag tänkte strax spela lite mera guitarhero, hoppas att mina småsyskon vill vara med bara. juste kenny starfighter var på tv idag. haha jag typ älskade de programet när jag var liten så det var väldigt kul att se att det har kommit tillbaka, och i mars så ska det komma en ny kenny starfighter film där bl.a björn gustafsson är med. nu ska jag göra mig social med svensson familjen där nere. hejdå!



USM STEG 4, 24-25 JANUARI HEMMAPLAN ÖSTRA GYMNASIUM SKOGÅS, KOM OCH HEJA FRAM OSS TILL STEG 5!

feber igen

det är ju strålande, om 4 dagar så är det efterlängtande USM steg 4 på hemmaplan, men så har jag fått feber igen! hoppas att jag blir frisk snart, för jag vill så gärna spela! idag har jag bara kollat på tv med min lillebror som också är sjuk. jag orkar knappt stå upp så det var ett under att jag kunde sätta mig framför datan. men jag orkar inte sitta här längre så ska gå och lägga mig igen. hoppas ni andra mår bra!!


bild från i söndags utanför tumba station

måndag

gårdagen var hur kul som helst med sandra inez och felix. vi vann med 20-9 mot tumba, hur bra som helst tjejer. åkte sen hem och hjälpte till med middagen , pannkakstårta som min lillasyster bestämt. sen så åt vi tårta och sånt på kvällen. idag så vare skola igen. alla killar spelade skol dm så dom kom efter lunch, men på idrotten så körde vi volleyboll. team kissnödig som bestod av mig sandra inez och emma vann, hur grymma som helst om jag får säga det själv. namnet blev team kissnödig eftersom att alla i laget var kissnödiga när vi spelade. men nu ska jag sticka , hejdå!

kort innan jag sticker

sandra och inez kommer med till idro så jag sitter med dom och tar kort och massa annat, inez tack för att du alltid lyser upp mina mörka dagar!

det är ingen vanlig dag..

.. för det är felicias födelsedag HURRA! HURRA! HURRA! grattis på dig min lilla 9åring. om en halvtimme kommer frida och hämtar upp mig, så ska jag åka till tumba och kolla när laget spelar, eftersom jag själv inte får spela så åker jag dit och peppar dom riktigt ordentligt. det är ju tumba vi ska möta så stöd kan dom behöva. jag vill så gärna spela, men denhär hostan vill inte försvinna.. men men nu ska jag fixa mig, vi hörs senare!

sjuk

igår så var jag tvungen att gå hem från skolan för jag hade fått feber. suck säger jag bara.. så jag fick inte gå på träningen på kvällen och inte till skolan idag heller. men jag hade nog inte klarat av det. idag var jag iaf piggare och det känns som om febern är borta, men jag har typ jobbigaste hostan som jag inte blir av med. hela familjen , utom ac (fast hon räknas inte som familjemedlem nu) är sjuka. på söndag är det elit match mot tumba och jag vill verklingen spela den, fast eftersom jag är skul så kommer det nog inte bli så.. nu börjar jag bli trött och hängig igen så ska sova nu.

OneRepublic - stop and stare


den bästa låten genom tiderna, kan bara inte sluta lyssna på den!

det finns fler stjärnor än sandkorn i egypten..

det sa felicia , min smarta lillasyster på 8 snart 9 år till mig igår. idag så hade vi match på morgonen, vi förlorade med 16-7 tror jag. efter matchen så åkte jag och mamma hem. var ute och sprang några km idag också.. när jag kom hem så var det lunch, köttbullar och pasta. jag hatar verkligen köttbullar. sen badade jag och nu så har jag typ ingenting att göra. jag får väll sitta här och ruttna tills jag kommer på någonting. imorron är det skola som vanligt, börjar 08:15 och slutar 15:30. sen på kvällen så är det träning också, som vanligt 18:45 - 20:00. en vanlig måndag alltså.. men nu orkar jag inte skriva just nu, kanske skriver senare.

god morgon

vaknade för ungefär en halvtimme sen eftersom det är match ganska tidigt idag. så ingen sovmorgon för mig inte. idag åker vi ut till tumba och spelar div 1 match mot dom. det ska bli superroligt, jag är hur taggad som helst! senare idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag hittar väl på någonting roligt antar jag. igår kunde jag inte skriva någonting eftersom det inte gick att logga in på bloggen. men igår gick jag ner till centrum med ac och tittade på tapeter till mitt nya rum, hittade faktiskt en som jag gillade så vi ska nog beställa den. sen gick vi till ica och köpte ben & jerrys, som vi sedan åt upp på kvällen när vi tittade på flashpoint. vi var ute och tog lite kort igår också, men eftersom jag inte hittar sladden så kan jag inte lägga in dom nu, men det får bli senare. nu måste jag gå och äta frukost och fixa mig inför matchen.


trött

då har jag tränat klart. det gick SUPERBRA nu! allt gick bra utom passningarna. haha jag och alexandra körde liten egen "fys" och så medans utespelarna gjorde sitt. kul hade vi. sen mobbade vi melle lite också. ta inte illa upp, men det var fan roligt. imorron äre skola, sen ska jag träna lite på kvällen. juste ac kommer hem också, fan vad jag läängtar. eller det har ju vart skönt utan henne hemma och så, men det ska bli kul att hon kommer hem, och förhoppningsvis med en tröja till mig. men nu ska jag stänga av datorn och försöka sova. hare bäst!!

inez , du gör mig kissnödig

haha rubriken säger väl allt ? aja idag så började vi kvart i 9 med handbolls träning, och det gick riktigt dåligt.. efter de så duschade vi och fixade oss, sen åkte jag malin alexandra karro och inez till skolan. vi hade riktigt roligt på vägen. sen så när vi kom till skolan så åt vi lunch , köttbullar och potatis , jag HATAR köttbullar. vi skrattade och så väldigt mycke där också , sen gick vi till tuben och så. karro och jag är seriöst bäst på att sjunga måste jag bara säga. nu måste jag fixa mig, träning ikväll från 18:00- 19:15 ? jag tror det var så , hare bra!!

090107

jahapp då börjar skolan igen .. suck. vi fick typ sämsta schemat också, mördardagen onsdag är tillbaka.. från 8:15 - 16:25 liksom, hur ska man orka? aja , idag så gick jag till centrum vid 12, träffade frida där kvart över. vi åkte till blåsut, sandra och bajen hoppade på i hökarängen så vi snackade med dom. sen gick vi till skolan från blåsut. vi kom dit vid typ halv ett och vi började klockan ett så vi var lite tidiga. men sen kom alla andra i klassen och så. när vi slutade så åkte jag till farsta med sandra , emma , frida felix och oliver. där gick vi en litenstund sen åkte jag och alla andra också hem. hemma så satte jag mig liten snabbis vid datan och sen så vare bara byta om till ridkläderna och åka till stallet. fick yatzy idag , de gick inte direkt bra. sen hämtade pappa mig, vi åkte hem jag åt mat och duschade och nu så sitter jag här. imorron är det vanlig skoldag så jag börjar kvart i 9 med handboll. OM jag längtar! haha, juste fick en önskning av jesper att han skulle få stå med på bloggen så nu gör du det. ha det bra!!


OM det snöar

hejsan hoppsan. jag måste berätta att idag just idag har min pappa gått mig på nerverna! han håller helatiden på och retas. jag kan hålla med om att den mesta tiden är det rätt roligt. men sen blir det för mycke och man blir bara arg.. aja, idag var jag i länna med pappa och felicia och köpte en ipod till mig och ett underställ som jag ska ha när jag är ute och springer eftersom det är så himla kallt ute. sen köpte vi mattor till felicias och tobias rum, och så kollade jag på tapeter till mitt nya rum. fast jag hittade ingen idag heller.. ska nog titta lite på internet och se vad som finns där. men iaf, när vi kom hem så fixade jag musik på ipoden och stack ut i snön och sprang.. jag säger bara OM det snöar här. typ 5 cm på en timme? när jag kom hem såg jag ut som ett snömonster och maskaran hade ju smetat ut sig över hela ansiktet. nu ska jag fortsätta lägga in musik på ipoden och fixa en ny bloggdesign.

http://www.photofunia.com/


2009 - nytt år, nya möjligheter ?

så nu är jag tillbaka igen, har saknat att blogga faktiskt. och en till sak som jag saknar , de är min storasyster ac (http://accccc.blogg.se) hon är uppe i sälen med sin bror och syster och åker skidor, roligt roligt , bryt inga ben bara! för om du gör det så måste jag hjälpa till mer hemma och så och de blir ju jobbigt , de är faktiskt en av anledningarna till att jag inte ville att du skulle åka , haha men nu ska jag stänga av datorn för ikväll , hejsvejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0