förvirrad..

gårdagen då, mötte upp malin i t centralen, sen gick vi på en promenad, tog foton, satte oss på wayne's coffee och drack varsin varm choklad, det var askallt ute. men trevligt att träffa malin. sen drog jag hem, satte på mig varmare kläder och käkade, sen åkte jag till sandborg och mötte upp shabnam och paulina. sen kom alla andra och vi gick in på skogskyrkogården, haha inte ett dugg läskigt, eller jo för shabnam var det ju de. sen efter det gick vi till kvarters, vi var där ett tag och så, hände mycket under den tiden. pappa kom och hämtade mig sen. idag är jag sjukt trött och vet inte vad jag ska göra.. hittar väl säkert på nått kul hoppas jag. lite bilder från gårdagen,



jag och malin


jag



spökrundan, agri namo force emine shabnam paulina och jag


onsdag

jag har redan käkat frukost, gått hem från ac, cyklat iväg med felicia och lämnat henne hos hennes kompis, duschat, fixat mig och ätit lunch! idag blir en dag på stan med malin, där vi ska fönstershoppa för vi är panka!! ser fram emot att få träffa henne idag, hon är en sån go typ! nu väntar jag bara på att hon ska smsa och säga att hon är klar.

grattis älskade farmor på din 79 års dag!

au revoir

när trollmor har lagt sina elva små troll......

aa ni kan ju resten, nu har iaf småsyskonen somnat, snacka om att dom var trötta! nu sitter jag hääär och ac snackar med nån som busringt, hahaha. när hon är klar med det börjar vi med skräckisen :)

au revoir

hemma hos ac

vi har precis käkat middag, skabetti och köttfärssås och lite benn & jerrys på det, MUMS! nu sitter jag vid datorn, ac ligger i badet och småsyskonen tittar på tv, vi har det så mysigt tillsammans! snart ska vi få i oss lite gott godis också sen ska småttingarna sova, när dom har somnat så ska jag och ac kolla på världens läskigaste skräckfilm så jag tydligen skulle skita ner mig sa ac.. har ingen aning om vad den heter, sen ska vi sova sött allesammans.

du vill verkligen såra mig, att jag ska ta åt dig av det du skriver, jag orkar inte bry mig faktiskt. hah, jag skrattar åt dig ska du veta, du är så patetisk gubben!

trööött och hungriiiig

nu så har jag städat klart och packat väskan, ska hem till ac ikväll och sooova över där med småsyskonen, det blir myysigt! imorron ska jag träffa maaaaaaaalin, nice som fan, får se vad vi hittar på, sen på kvällen ska jag träffa shabnam och många fler och gå på spööökrunda, läskigt värre! nu ska jag bara lägga ner lite godis i väskan sen drar jag hem till ac! ha det så bra!



au revoir

idag är det en ny dag

det är såå skönt med höstlov, att man kan vakna när man vill, har ingen skola som man måste gå upp tidigt till, helt underbart. någonting som är mindre underbart är när man har glömt att stänga av väckarklockan så man vaknar när den piper, är man slarvig så är man. idag ska jag städa mitt rum, sen gå iväg till Ac's hem, ska överraska henne med lite grejor :). kanske att jag sover där också, får se om jag orkar. småsyskonen ska ju sova där så, det skulle ju vara väääldigt skönt att slippa dom.. haha vi får se. nu ska jag städa, hörs senare!

au revoir

I don't know

jag är så trött på dig, du säger att du vill lösa det här, men då måste jag träffa dig. du hade ju ändå ingenting vettigt att säga när vi pratade? det enda du gör, det är att förklara hur mycket jag förstört dig, att jag är missforster jag vet inte vad. du e PINSAM. du ljuger också? vem var det som tog intiativet att ens skriva att jag inte ville ha det såhär, att jag vill kunna vara vän med dig. men i din text som du hotar med att lägga upp på fb, för att alla ska veta hur du känner? där har du skrivit "jag vill att vi ska ha de bra fast än vi inte är tillsammas" men när jag gav dig chansen att vara min vän, då tog du den inte! du skrev istället att jag skulle gå och dö och allt det där, tror du seriöst att jag vill vara din vän då?

om det känns bättre för dig, att lägga upp den där jävla texten då så gör det! jag skiter fullständigt i det, det var ändå ingenting vettigt i den. du har ingenting att komma med, det är DU som gör fel, fast du vill att det ska låta som att det är jag som gör det. kanske är du så svag, att du inte kan ta kritik, att du inte kan ta att någon lämnar dig. eftersom du genast då försöker göra livet så surt som möjligt för ditt ex. det är pinsamt det här.

jag sa till dig, att jag alltid kommer att finnas här för dig, det skulle jag också gjort, om du inte hade sagt som du gjorde igår. jag tänker inte ställa upp ett piss för dig mer, om du inte visar någon skillnad. jag har ingen anledning till att ens göra det.  "du skryter om dej själv som om du vore snygg du ser ut som ett rövhål och pratar som ett svin"JAG HAR ALDRIG SKRYTIT OM MIG SJÄLV OM DET INTE HAR VARIT PÅ SKOJ. OCH ALDRIG FRAMFÖR DIG VARFÖR LJUGER DU?! "du behöver lite hjälp, kom hit så ska vi se vad jag och mina kompisar kan göra åt det, sorry jag glömde du har nått kroniskt fel, jag kan inte hjälpa dej du är för äcklig, men jag kan alltid skicka dej iväg till ditt dampland, där du kan vara ´dej själv, du föddes fan sjuk,du behöver föddas om, du är konstig, cp, dum och ful" vilket kroniskt fel? jag föddes inte sjuk, jag behöver inte födas om, jag är konstig, jag är inte cp, jag kanske är dum ibland och vissa anser att jag är ful, vart vill du komma med allt?

jag ber dig väx upp snälla, du kommer ingen vart med det du säger. du om någon är pinsam. jag ska sluta lägga ner tid på att skriva om dig nu. du är inte värd min tid! 


bitter end

jag förstår inte, ena sekunden är jag ditt allt, i nästa sekund vill du se mig dö. att du inte skulle bry dig ifall jag låg på gatan och höll på att dö, att du bara hade skrattat och gått förbi? ALLT för att jag lämnade dig, för du tvingade mig att göra ett val som jag absolut inte ville göra. hur kan du sjunka så lågt, att du skriver saker på facebook, som jag berättat för dig, för jag litade på dig att du inte skulle berätta för någon. det skriver du för att du är arg just nu. du skriver också att jag är hora, att du vill att jag ska dö, hänga mig, att tydligen så suger jag på handboll helt plötsligt, att jag inte är värd luft, att jag inte är värd livet. då börjar man undra, menar du det du skrev eller är det så att du bara skrev så för att du är arg?

jag skulle ALDRIG skriva sådär till dig, hur arg jag än har varit på dig, har jag ALDRIG bett dig att gå och dö. jag ångrar verkligen att jag var tillsammans med dig dom här 3 månaderna. trodde inte du var sån här. jag vill inte tro att du är sån här heller. väntade hela dagen igår, på att du skulle skriva ett sms. det smset kom aldrig. idag skrev du, och undrade hur jag mådde. blev överlycklig, det kanske inte behöver vara slut trots allt kände jag. men sen, när vi börjat prata lite, då började du trycka ner mig. skriva att jag har förstört ditt liv "knullat ditt liv". jag bad dig att sluta skriva för jag inte ville höra mer, för jag redan mådde piss. men du bara fortsatte, och fortsatte. skrev att det var på grund av mig som du inte tror på kärleken längre. att du ångrar att du inte lyssnade på vad din pappa sa till dig när du var 6 år.

"gå aldrig och bli kär, det är bara till besvär", så hade din pappa sagt till dig. men du dissade honom för kärleken, och på grund av mig så tror du inte på kärleken längre. " dra år helvete ida, eller min kärlek ! dra gå och HÄNG dig eller något fan. jag vill inte ha kärlek mer, det här är det sista jag skriver till dig. FUCK YOU !!" vad hände med dig? plötsligt så blev du så jävla arg, menade du verkligen allt du sa?

efter 3 månaders tid tillsammans, efter mer än de dubbla som vänner, ska det sluta såhär? jag vill inte det. jag vill inte bråka med dig, jag vill inte ha det så här. jag vill kunna sluta fred och vara vän med dig. men det är då du som får visa att du vill vara vän med mig, just nu vill du ju bara att jag ska gå och dö? jag vill inte ha det så här.

jag älskar dig

tillbaka, och jävligt irriterad!

Nu är jag tillbaka igen, vet inte hur länge jag blir kvar och fortsätter skriva i bloggen, men ska försöka så gott det går! Idag har jag bara varit hemma hela för och eftermiddagen, varit världens bästa barnvakt och bakat med min lillasyster, chokladbollar och kladdkaka, MUMS! Vid 8 gick jag hem till Ac, hon har ju flyttat, så jääääääääääääävla skön!! egentligen inte.. Imorron vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänker inte sitta hemma och deppa iaf! Funderar nu på om jag ska göra ny design, lägga mig i sängen och titta på film, eller rita? haha svårt att välja.. vi höres!

Au revoir


RSS 2.0