lördag

fredagskvällen spenderades hemma hos simon med han och karin. vi kollade på någon läskig film, eller ja masken var iaf läskig, vendetta eller nått hette den? kommer faktiskt inte ihåg haha. gick hem vid elva eftersom jag skulle iväg på match idag. vaknade vid klockan 6 imorse. åt frukost, satte på mig matchgrejer och åkte till brännkyrkahallen. vi vann matchen mot skå 26-16 blev det. jag spelade ingenting, sitter bara med på bänken ifall att anna skulle skada sig eftersom jag fortfarande är sjuk. hoppas hoppas jag blir bättre till på måndag! vill verkligen börja träna igen, men den här hostan e fan hemsk + förkyldning också. roligt.. Ikväll så ska jag på låt inspelning med laget, ska bli riktigt kul faktiskt!  efter det så vill jag hem och sova! är jättetrött och det känns som om jag kan somna när som helst. fyfy.. vi höres sen!




au revoir


god morgon!

usch och fy, är sjukt trött och det börjar bli mörkt ute nu på morgonen så man knappt kommer upp ur sängen.. somnade tidigt igår som alla kvällar, fattar inte vad som har hänt? förut kunde jag inte somna innan 12 men nu är jag sjukt trött vid 10 och somnar då.. men jag får ju sova länge så ska inte klaga. slutar halv 4 idag, om inte tidigare eftersom att vi har bettan sista lektionen och hon brukar låta oss gå tidigare. dagen börjar med matte sen b språk. efter lunch så har vi engelska, svenska, so och sen sist livskunskap, som är ett väldigt onödigt ämne eftersom vi får ju ändå inget betyg i det så varför ska vi ha det? när vi lika gärna kunde sluta halv 3 liksom.. nu ska jag göra frukost och sedan börja fixa mig. 

au revoir 


Coldplay

jag är helt såld på coldplay, fattar egentligen inte själv vad som är så jävla bra, men texterna, musiken, allt är verkligen asbra! har precis fikat och myst med familjen. imorron är det skola. men eftersom att jag sprang coopern förra veckan så får jag sovmorgon till 20 över 9! det ska bli skönt med sovmorgon imorron igen. fick ett brev idag, från min söta farmor som gratulerade mig på min födelsedag och skickade med en slant! härligt med pengar, jag som inte har haft några på typ hela sommaren.. jaja men nu ska jag duscha sen plugga på periodiska systemet eller vad fan det nu kallas.. franskan också för den delen och varför inte läsa lite ur den osynlige? som jag har som läxa att läsa till sidan 50 tills på tisdag typ. ha en fortsatt bra 1 september!



au revoir

GRATTIS GRATTIS TILL MIG SJÄLV..

och alla andra som fyller år denna underbara dag! bästa födelsedagen hitills iaf skulle jag kunna tro, fast det har ju hänt en del tragiska saker också, men men bra födelsedag iaf. skolan idag var låång.. men det funka, fick nytt schema idag, dock med bara en ändring, att vi börjar en kvart tidigare på måndagar, wooow stor förändring.. vaknade upp idag med fin körsång från familjen, åt frukost och fick presenter, favoriten var ett armband från Thomas Sabo, ett silverarmband med tre berlocker, ett fyrklöver, en drake och en conversesko :) bild kommer senare. nu ska jag äta kycklingsallad gotteligottgott!!!!

au revoir

RSS 2.0