ny bloggdesign

nu har jag fixat ny design, äntligen är jag nöjd. kan sitta typ flera dagar och pilla med någon design som jag aldrig blir nöjd med. och nu för första gången så är jag nöjd. skönt de.
Idag så har jag varit i skolan. Började med att vi hade SO, vi skulle "köpa aktier" för 100.000 fattade ingenting. Sen hade vi idrott, men vi satt bara och lyssnade på när våran idrottslärare snackade så det var skönt. Efter idrotten så var det franska, fick en stoooooor läxa till på torsdag.. Sen så var det lunch. Engelska, svenska och sedan matte. så såg väl i stort sätt min dag ut. träffade mohammed en stund också. Kallt som fan har det blivit ute nu också.. men imorron så ska det bli varmt och skönt :) bara för att det är MIN födelsedag dåååå!! mohaha. Imorron så börjar jag halv 10. handboll första "lektionen" sen har jag no 12.30-13.30 engelska 13.50-14.30 svenska 14.35-15.25 och sen den onödiga mentorstiden 15.35-16.15 som jag hoppas på att få slippa! nu ska jag städa rummet, duscha och sedan lägga mig i sängen plugga & titta på tv. ha det bra!

au revoir

Life is for living

så otroligt onödiga skoldagar vi har haft dom senaste dagarna. i måndags så gjorde vi inte mer än att vi började klockan 9 gjorde någon mattesak, fick svenska pärmar och gick till upp på hammarbybacken med 7orna. kul dag, sen hade jag träning på kvällen. i tisdags så skulle vi vara i sjöstadshallen kvart över 9 för att se när typ 7orna och 6orna spelade mot några från ungern, jag och inez dömde matchen och ungern vann med typ en boll. sen hade vi cooper efter lunch. fick en hyfsad tid på 12:07. men efter så hade jag så jävla ont i foten och kunde knappt gå.. idag så hade vi matte först, sen svenska sen matte igen och sen svenska och sen fick vi scheman.. vilka dagar säger jag bara. tidigaste är 10 över 3.. fyfan säger jag bara.. mamma ska få ringa och klaga på skolan. nej nu ska jag gå och duscha.

au revoir

stadslagsläger

Kom precis hem från Märsta där jag har varit på stadslagsläger. Är sjukt trött just nu, orkar knappt gå. Och träningsverk har jag också fått.. Men en lyckad, jobbig men väldigt rolig och lärorik helg var det. Vi spelade match mot upplands stadslag idag, eller ja ska man säga hela skånelalaget + några från rimbo? Vi vann iaf med 1 boll tror jag.
Imorgon är det skola igen. längtar sådär väldigt mycket, eeeeeeeller inte. hade gärna tagit en dag ledigt eller två. Sen har man då träning på kvällen. Lite extra träningsverk skadar ju inte. Nu så ska jag sova!

au revoir


jag är tillbaka!

Efter att ha läst andras bloggar och fixat en hel del bloggdesigner, har jag fått lust att blogga igen. Har ju inte bloggat sen april. Under tiden som jag har haft min oförväntade bloggpaus så har jag bytt handbollslag från Skogås till Spårvägen, känns väldigt bra faktiskt. Har helt otroligt nog gått ur 8:an och nu börjat 9:an. Varit i finland och spelat mot finlands kommande landslag och vann båda matcherna, spelat cuper, varit på landet, blekinge och njutit av mitt sommarlov. Mitt sommarlov var väl det sämsta sommarlovet som jag någonsin haft. Men man ska väl inte klaga så mycket. Nu är jag iaf tillbaka. Ska fixa ny bloggdesign nu.

au revoir


RSS 2.0