måndaaaag

vääääldigt slapp skoldag idag. men jag är så jävla trött! efter skolan åkte jag snabbt hem och bytte om, mötte sen upp paulina, hon skulle träffa sin kompis och jag var då tvungen att följa med för hon vågade inte träffa han själv. haha, åkte sen till träningen. vi hade ingen tränare men vi körde fys.

nu är jag hungrig som fan, ska ta och hitta på någonting GOTT att äta!


paulina och jag ♥


jag och shabnam ♥

au revoir ♥


There's no real love in you

har inte haft tid, eller ork att skriva i bloggen på dom senaste dagarna. i torsdags gjorde jag inte så mycket, var mest hemma och sov, i fredags träffade jag shabnam och paulina, vi åkte till eriksdalsbadet och badade där, hade kul som vanligt. på kvällen var jag med ronja, först var vi "vakter" på en halloweenfest aa och sen så gick vi ut på en promenad. igår var jag med min lillasyster i centrum, där köpte jag en spetsklänning, strumpbyxor och ett armband. sen gick vi hem, åt glass och tittade på eva och adam och myyyste! när mamma och pappa kom hem så började jag göra mig iordning. fick sedan skjuts hem till shabnam. vi hade kul och så. men, aa det fanns ju negativa grejer också. men lyckad kväll vad det iaf :).

idag så gick jag upp halv 9, jag och pappa åkte iväg till märsta, där jag hade match mot upplands f94 stadslag. vi vann med 29-18. jag spelade 20 min och släppte in 5 bollar, jag är mycket nöjd! första matchen sen skadan, första gången jag stod i mål på riktigt på 3 veckor :) jag e glad idag!!!

au revoir


RSS 2.0